Företag

Har ni tröttnat på de ”gamla vanliga” aktiviteterna och är sugna att prova något häftigt och kul?

Vi står beredda att göra er nästa aktivitet oförglömlig! Bjud in kunder och samarbetspartners och låt dem prova på Segway. Det krävs inga förkunskaper och självklart får alla en genomgång med instruktör och möjlighet att testköra innan vi börjar.

Vi prioriterar hög kvalitet, personlig service och säkerhet och kommer att göra allt för att er upplevelse ska bli så bra som möjligt. I dialog med er skräddarsyr vi en aktivitet som passar just er målgrupp.

Vi kommer till er med våra Segways och riggar upp en bana med olika sorters hinder och banor som lämpar sig för er grupp. Flexibiliteten är stor. Vi kan vara ute eller inne, på er parkering eller vid en park. Aktiviteter som brukar vara uppskattade är bland annat slalomåkning, lagstafett, trekamp eller kanske en tur runt staden.

Kickoff

Planerar ni att dra i gång ett projekt eller någon aktivitet? Hör av er till oss så planerar vi in en teambuildingaktivitet som ger er den perfekta starten och en sammansvetsad grupp. Eller varför inte fira när ni nått ert viktiga mål? Vi hjälper er till en minnesvärd upplevelse.

Konferens

Våra aktiviteter passar utmärkt som ett roligt och avkopplande inslag i er konferens. Kanske före eller efter ett föredrag eller andra interna aktiviteter.

Kundevent

Vill ni anordna en kundträff som det snackas om länge? Hör av er till oss så hjälper vi er dit.

Gruppstorlek

Vi kan erbjuda upp till fyra Segways vilket lämpar sig utmärkt för ca 4-16 personer. Hör av er till oss för bästa upplägg.

Tidsåtgång

Räkna med att det tar ca 2 timmar inklusive instruktioner, testkörningar och övriga aktiviteter.

Pris

Vårt grundpris vid företagsaktiviteter är 2 000 kr per fordon. Vid aktivitet med tre eller fyra Segways betalar ni endast 1 000 kr per fordon för den tredje och fjärde. Moms tillkommer men inga andra kostnader. Ni betalar med kort eller faktura.

I priset ingår:

  • en skräddarsydd aktivitet framtagen i dialog med er
  • en upplevelse på upp till två timmar
  • en instruktör som leder aktiviteten och finns med er under hela tiden
  • transport av fordonen dit ni vill (inom fem mil från Härnösand)
  • nyladdade batterier under er viktiga aktivitet
  • lån av hjälmar

Vid ytterligare frågor och funderingar ring oss på 0708-194666 eller klicka här och fyll i formuläret med ert ärende. Vi återkommer till er så fort som möjligt.